Ingatlan

Ingatlanok széles kínálata

Új építésű projektek, kis garzonok egyedülállóknak, családi lakások vagy házak, illetve luxus kategóriás új ingatlanok. Építési és mezőgazdasági telkek, ipari ingatlanok, új és használt lakások, családi házak Dunakeszin. Közvetlen Duna-parti, vagy Duna közeli telkek és házak, szép környezetben, lenyűgöző kilátással! A 4Nagy Ingatlan honlapján.

Eladó panellakás Dunakeszin

2009.02.06. 05:12 aNorek

Legújabb kiemelt ingatlan ajánlatunk egy eladó panellakás Dunakeszin. A lakás felújított állapotú, kellemes, napfényes erkéllyel, szép kilátással rendelkezik a fóti dombokra. Az ingatlan első tulajdonosától eladó.

A lakásban biztonsági ajtó és nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma található. Igényes belsővel rendelkezik, a burkolatok anyaga tölgyfaparketta és kerámialapok. Az ingatlan tehermentes.

A lakótér mérete 71 négyzetméter, amely 2 szobát, egy félszobát, ebédlőt és az egyéb helyiségeket tartalmazza. A távfűtés ára a hőszabályozó és az új fűtőtestek miatt éves átlagban havi 12-13e Ft, a közös költség 6500 Ft. Ez a dunakeszi panellakás 11.45 millió Ft-ért keresi új lakóját. Nézze meg a lakás adatlapját:

Eladó panellakás - Dunakeszi panel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4nagy-ingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr51925690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása