Ingatlan

Ingatlanok széles kínálata

Új építésű projektek, kis garzonok egyedülállóknak, családi lakások vagy házak, illetve luxus kategóriás új ingatlanok. Építési és mezőgazdasági telkek, ipari ingatlanok, új és használt lakások, családi házak Dunakeszin. Közvetlen Duna-parti, vagy Duna közeli telkek és házak, szép környezetben, lenyűgöző kilátással! A 4Nagy Ingatlan honlapján.

Fejlesztettük a dubaiingatlan.com-ot: Ingatlan befektetés Dubai-ban

2008.05.05. 19:51 aNorek

dubai ingatlanNos, mint azt címe is mutatja, új aloldalunk a dubai ingatlan befektetés lehetőségeire hívja fel a tisztelt érdeklődők figyelmét. A szlogen, mely Dubai egyik uralkodójától származik: "Ami jó az üzleti életnek, az jó Dubai-nak". Az oldalon ismertetjük, hogy milyen feltételek, törvények, adottságok teszik Dubai-t kiváló célpontjává az ingatlan befektetésnek, és bármilyen befektetésnek. Egyszerű a cégalapítás, tökéletes az infrastruktúra, alacsonyak az adók (de például jövedelemadó egyáltalán nincs), nagyon kevés a korlátozás.

Kitérünk arra is, hogy bár elsőre talán mindenki luxus-ingatlanárakat képzel Dubai-ra gondolva, ez nem feltétlenül van így. A telekárak például elmaradnak számos nyugati piac áraitól. És mivel a külföldi befektetőket egyre inkább támogatják a törvények, gyakorlatilag bárki számára elérhető a dubai ingatlan befektetés.

Mik azok, amikre Dubai a leginkább büszke? Ezek közül megemlítünk néhányat, már csak azért is, mert remekül tükrözik dubai fényűző pompáját, szédületes ütemű fejlődését, a város fokozódó nemzetközi szerepét. Itt található a világ első 7 csillagos szállodája, a Burj Al Arab. Legnevesebb sporteseményei a Dubai World Cup lóverseny és a Dubai Desert Classic golf-verseny. Épül a föld legnagyobb szabadidő-, szórakoztató- és turisztikai központja, a Dubailand, ahová napi 200 ezer látogatót várnak. Dubai regionális IT központjában (Dubai Internet City) jelen van többek közt a Microsoft és a HP, médiaközpontja a Dubai Media City. 2003-ban Dubai-ban került sor a Világbank Csoport és a Nemzetközi Valuta Alap vezetőinek éves találkozójára.

Az oldal linkje: Ingatlan befektetés Dubai-ban

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4nagy-ingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr59455471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása