Ingatlan

Ingatlanok széles kínálata

Új építésű projektek, kis garzonok egyedülállóknak, családi lakások vagy házak, illetve luxus kategóriás új ingatlanok. Építési és mezőgazdasági telkek, ipari ingatlanok, új és használt lakások, családi házak Dunakeszin. Közvetlen Duna-parti, vagy Duna közeli telkek és házak, szép környezetben, lenyűgöző kilátással! A 4Nagy Ingatlan honlapján.

A legújabb Dubai ingatlan-projekt promóciós árakon - Kiváló befektetési lehetőség!

2008.05.03. 16:38 nPeti7

dubai ingatlan2008 Május 4-től kerülnek értékesítésre a dubai ingatlan oldalon azok a dubai luxusingatlanok, melyek a város egyik legfrekventáltabb kerületében találhatóak. Ezek a dubai ingatlanok kitűnő befektetési lehetőséget kínálnak, mivel a projekt kivitelezése csak a jövőben fog megtörténni, így az ingatlanok árai a papíron létező lakásoktól a megvalósult lakásokig hatalmas növekedést mutatnak majd. Másodsorban pedig tény, hogy Dubaiban a közkedvelt területen lévő ingatlanok árai folyamatosan emelkednek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4nagy-ingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr95452357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása