Ingatlan

Ingatlanok széles kínálata

Új építésű projektek, kis garzonok egyedülállóknak, családi lakások vagy házak, illetve luxus kategóriás új ingatlanok. Építési és mezőgazdasági telkek, ipari ingatlanok, új és használt lakások, családi házak Dunakeszin. Közvetlen Duna-parti, vagy Duna közeli telkek és házak, szép környezetben, lenyűgöző kilátással! A 4Nagy Ingatlan honlapján.

Ingatlan eladás - Önnek is segítünk

2009.03.09. 22:56 aNorek

A 4Nagy Ingatlan szolgáltatásai az Ön számára is nagyszerű megoldást jelentenek, amennyiben ingatlant szeretne értékesíteni. Az ingatlan eladás velünk egyszerű, kényelmes, költséghatékony - a folyamat során felmerülő minden problémát átvállalunk megbízóinktól, a lehető legnagyobb mértékben megkönnyítve ezzel az eladó dolgát.

Az eladótól átvett anyag és az esetlegesen általunk készített fotók felhasználásával elkészítjük az ingatlan hirdetési anyagát. Ebben a jól megfogalmazott leírás, és a fontos adatok ismertetése mellett előnyös fotókon mutatjuk be az érdeklődők számára az ingatlant, és környékét. Ezt a tájékoztató anyagot folyamatosan és korlátlan ideig hirdetjük, mindaddig, amíg az értékesítés sikeresen le nem zárul.

Sok más közvetítő céggel ellentétben nem kérünk kizárólagosságot. Közvetítői jutalékot természetesen csak sikeres ingatlan eladás esetén számítunk fel, így veszíteni valója nincsen, csakis nyerhet. Szintén rendhagyó módon a sikerdíj nálunk mindössze 2% (+Áfa).

Látogasson el weboldalunkra és regisztrálja máris eladó ingatlanját, hogy az Ön számára is megkönnyíthessük az ingatlan eladás folyamatát!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4nagy-ingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr81992524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása