Ingatlan

Ingatlanok széles kínálata

Új építésű projektek, kis garzonok egyedülállóknak, családi lakások vagy házak, illetve luxus kategóriás új ingatlanok. Építési és mezőgazdasági telkek, ipari ingatlanok, új és használt lakások, családi házak Dunakeszin. Közvetlen Duna-parti, vagy Duna közeli telkek és házak, szép környezetben, lenyűgöző kilátással! A 4Nagy Ingatlan honlapján.

Új lakás kínálatunk

2009.02.02. 02:30 aNorek

Kérem, tekintse meg új építésű társasházak lakásait tartalmazó kínálatunkat! A lakások kiválóan alkalmasak családalapításhoz, befektetésnek, vagy ha egyszerűen szeretne végre korszerű, minőségi új lakásba költözni. Új építésű projektek, kis garzonok egyedülállóknak, nagyobb családi lakások, illetve luxus kategóriás lakások.

A legtöbb most épülő új társasház lakásai még kedvezményes áron köthetőek le. Ezek különösen jó befektetésnek számítanak, hiszen szinte garantált az elkészült új lakások árának növekedése. Új lakás kínálatunk

A Budapest Gate Golf & Country Club változatos lakóingatlanjai között a társasházakban és ikerházakban különösen pompázatos luxus kivitelű új lakások közül válogathat, amennyiben közel áll Önhöz a fényűző elegancia, a háborítatlan vidéki nyugalom, és a maximális kényelem.

Új építésű lakások továbbá Dunakeszin, Vecsésen, Fóton, Gödön és Erdőkertesen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4nagy-ingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr88917449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása