Ingatlan

Ingatlanok széles kínálata

Új építésű projektek, kis garzonok egyedülállóknak, családi lakások vagy házak, illetve luxus kategóriás új ingatlanok. Építési és mezőgazdasági telkek, ipari ingatlanok, új és használt lakások, családi házak Dunakeszin. Közvetlen Duna-parti, vagy Duna közeli telkek és házak, szép környezetben, lenyűgöző kilátással! A 4Nagy Ingatlan honlapján.

Dunakeszi Dombliget Lakópark 6 lakásos társasház

2008.04.29. 15:14 aNorek

Dunakeszi Dombliget Eladó egy vadonatúj társasház hat lakása. Az épület Dunakeszin található, a Dombliget nevezetű lakóparkban. A három földszinti lakáshoz kert is tartozik. A lakások alapterületének mérete 55 és 72 négyzetméter között változik, mindegyikük három szobás. Az árak 17,9 és 22,7 millió forint között alakulnak. A társasház elkészülése 2008 júliusára várható.

Ha többet szeretne megtudni, megnézné a lakások alaprajzait és pontos adatait, kattintson:
Dunakeszi Dombliget Lakópark 6 lakásos társasház

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4nagy-ingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr14447270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása