Ingatlan

Ingatlanok széles kínálata

Új építésű projektek, kis garzonok egyedülállóknak, családi lakások vagy házak, illetve luxus kategóriás új ingatlanok. Építési és mezőgazdasági telkek, ipari ingatlanok, új és használt lakások, családi házak Dunakeszin. Közvetlen Duna-parti, vagy Duna közeli telkek és házak, szép környezetben, lenyűgöző kilátással! A 4Nagy Ingatlan honlapján.

Új kereső az eladó ingatlanok oldalon

2010.01.14. 00:47 NPeti7

Ma sikerült aktiválni végre az új keresőt az Eladó Ingatlanok oldalon. Régóta tervezgetjük már az újítást, mert eddig nem volt kellőképpen logikus az ingatlanok keresése, böngészése. Viszont most már egyszerűen, a minden ingatlanos oldalon megszokott módon kereshetőek az ingatlanok itt is.

A kereső érdekessége, hogy minden találati listának van külön RSS feed-je, így egy megfelelően beállított keresésre bármikor feliratkozhatunk, és követhetjük a minket érdeklő friss ingatlanokat. Illetve ha nincs egyetlen ingatlan sem a keresési beállításoknak megfelelően, akkor azok kibővítésre kerülnek, és részben megfelelő ingatlanok kerülnek listázásra egy ezt közlő felirat kíséretében.

Az új eladó ingatlanok oldal tartalmaz továbbá úgynevezett gyorslistákat is, amiknek elsősorban az a célja, hogy a keresőrobotok a megfelelő találati listákat lássák, illetve azokat erősítsék. De nagyon jól használhatják a látogatók is, egy linkre kattintva máris az őket érdeklő találati listát láthatják.

További újítás még a rendezések bevezetése. Már nem csak ár szerint rendezve láthatóak az ingatlanok, hanem dátum, és méret szerint is rendezhetőek. Ha a beállítás nem az alapértelmezett, a head részbe kerül a canonical meta tag, mely segítségével tudatjuk a kereső robotokat, hogy ennek a tartalomnak hol van a forrása (minek a duplikációja).

Az új kereső doboz kikerült a főoldalra is könnyítve az ingatlanok keresésének kezdeményezését: 4Nagy Ingatlan.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4nagy-ingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr751671000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása