Ingatlan

Ingatlanok széles kínálata

Új építésű projektek, kis garzonok egyedülállóknak, családi lakások vagy házak, illetve luxus kategóriás új ingatlanok. Építési és mezőgazdasági telkek, ipari ingatlanok, új és használt lakások, családi házak Dunakeszin. Közvetlen Duna-parti, vagy Duna közeli telkek és házak, szép környezetben, lenyűgöző kilátással! A 4Nagy Ingatlan honlapján.

Happy Birthday to 4nagy.hu!

2009.03.14. 02:25 aNorek

A 4nagy.hu domain cím 2009 március 13-án betöltötte 2. életévét. Ezúton gratulálunk neki, Isten éltesse nagyon sokáig!

2007. 03. 13. dátummal lett regisztrálva, és azóta sokmindent megélt már, többek között számos teljes átalakítást. Mindig hűen szolgálta a cég érdekeit, reméljük, a jövőben sem lesz ez másként. Mi, a fejlesztők, mindent elkövetünk, hogy így legyen.

A nagy nap éppen péntek 13-ára esett (az évben már másodszor jelentkezik A szerencsétlen nap. Valóban válságos időket élünk..), de a látogatottsági statisztikákban - ahogy látom - szerencsére ez nem mutatkozik meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4nagy-ingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr821001160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása