Ingatlan

Ingatlanok széles kínálata

Új építésű projektek, kis garzonok egyedülállóknak, családi lakások vagy házak, illetve luxus kategóriás új ingatlanok. Építési és mezőgazdasági telkek, ipari ingatlanok, új és használt lakások, családi házak Dunakeszin. Közvetlen Duna-parti, vagy Duna közeli telkek és házak, szép környezetben, lenyűgöző kilátással! A 4Nagy Ingatlan honlapján.

Összefoglaló: közel-keleti, Dubai ingatlanok

2008.05.15. 20:44 aNorek

A LUXURY LIFE című oldalunk a Közel-keleten található ingatlanok széles palettáját kínálja. Sok lehetőséget tudunk ajánlani leendő vásárlóinknak, az alacsonyabb árkategóriától a legelegánsabb luxusingatlanokig. Kimondottan ingatlanbefektetési szempontból is előnyös kínálatunk, a Dubai-ban való befektetési lehetőségekről külön összefoglalóval adunk tályékoztatást. Szintén Dubai ingatlanpiacával kapcsolatos hír-blogunk, ahol a megfelelő tájékozottság érdekében publikáljuk a legfrissebb információkat a témában.

Dubai ingatlanok
A világ egyik leggazdagabb országának kiemelkedő gazdasági központjában, Dubai-ban jelenleg 6 ingatlanprojekt képezi kínálatunkat. A Lago Vista 15 emeletének luxusos stúdiólakásai csodálatos kilátást biztosítanak a parkosított környékre. A Park Towers - amely a Dubai Nemzetközi Pénzügyi Központban helyezkedik el - 30 emeletes tornyai több száz exkluzív, kényelmes lakást foglalnak magukba. A Lincoln Parkot 7 különálló épület képezi, melyekben lakóingatlanok és irodák egyaránt megvásárolhatók. A Business Bay területén található Business Central 23 emeleten, elegáns irodáival jelent tökéletes munkakörnyezetet. Az igazán komfortos életvitelhez elengedhetetlen éttermek és bevásárlóközpontok pár lépésnyire találhatók a Central Square lenyűgöző lakásokat kínáló tornyinak tövében. Az Ocean Heights Dubai elsőrendű térségében található, csodás futurisztikus építmények között, 680 lakásával.

Abu Dhabi ingatlanjai
Abu Dhabi az Egyesült Arab Emirátusok legnagyobb és leggazdagabb emírsége, azonos nevű székhelye egyben az Emirátusok fővárosa. Az itt található Harbour Heights egy szigeten, vízparton áll. 41 emeletes lakóépület, egy elsősorban üzleti negyedben.

Egyiptomi ingatlanok
Egyiptom közel van, elérhető árkategóriát és egyedülállóan szép ingatlanokat jelent. Kairóban található a Centre Ville, amely több százezer négyzetméteren a francia építészet hangulatát tükrözi. Hatemeletes épületei lakó- és üzleti ingatlanokat is kínálnak. A színes virágok és szökőkutak a létesítmény minden szegletét pompázatosan széppé és hangulatossá teszik, természetes környezetet biztosítva.

Jordánia ingatlanjai
A Central Avenue egy olyan egyedülálló tervezésű épület, amely igazi modern életstílust biztosít Abdali belvárosában. A csúcstechnológiás üveg és acélhomlokzat egyaránt egy plusz díszt ad a város képének. Nyolc emeletes épülete közvetlenül az Abdali Master Plan mellett helyezkedik el. Kitűnő luxuslakásokat kínál.

Katar ingatlanjai
Katar fővárosa, Doha, Dubaihoz hasonlóan hatalmas fejlődésen megy át, felhőkarcolók, luxusszállodák, bevásárlóközpontok sokasága várja a turistákat. Lusail városában helyezkedik el a modern tervezésű The Piazza komplexum. A 14 darab 4 emeletes épület egzotikus környezetben nyújt páratlan lakásokat.

A Közel-kelet csodálatosan különleges hangulata, kultúrája és építészeti jellegzetességei kihagyhatatlan élményt jelentenek az európai ember számára. Akár üzleti befektetésként, akár turisztikai céllal, de nem szabad szem elől téveszteni a közel-keleti térséget.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4nagy-ingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr96471606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása