Ingatlan

Ingatlanok széles kínálata

Új építésű projektek, kis garzonok egyedülállóknak, családi lakások vagy házak, illetve luxus kategóriás új ingatlanok. Építési és mezőgazdasági telkek, ipari ingatlanok, új és használt lakások, családi házak Dunakeszin. Közvetlen Duna-parti, vagy Duna közeli telkek és házak, szép környezetben, lenyűgöző kilátással! A 4Nagy Ingatlan honlapján.

Oázis Lakópark Göd

2008.05.23. 20:21 aNorek

Az Oázis lakópark területén található társasház mind a négy lakása kiváló otthon lehet bárki számára. Mivel az épület egy gyógy- és strandfürdő szomszédságában helyezkedik el, az itt lakóknak nem kell messzire menni ha egy kis kikapcsolódásra vágynak. A lakópark a fővároshoz közel eső Gödön található, ráadásul a 2/A autóút még egyszerűbbé teszi a Budapestre való gyors bejutást.
Oázis Lakópark Göd
Néhány mondat a lakások és az épület paramétereiről. A lakásokban a lakótér mérete 88,5 és 91 négyzetméter között változik. Négyzetméteráruk 247 ezer forintnál kezdődik, ami figyelembe véve a környék adottságait, rendkívül kedvezőnek számít. Valamennyi lakás 4 szobás, a telek mérete 1100 négyzetméter, az épület kivitelezése 2007 végén fejeződött be.
Oázis Lakópark Göd, 4 lakásos társasház

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4nagy-ingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr23484588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása