Ingatlan

Ingatlanok széles kínálata

Új építésű projektek, kis garzonok egyedülállóknak, családi lakások vagy házak, illetve luxus kategóriás új ingatlanok. Építési és mezőgazdasági telkek, ipari ingatlanok, új és használt lakások, családi házak Dunakeszin. Közvetlen Duna-parti, vagy Duna közeli telkek és házak, szép környezetben, lenyűgöző kilátással! A 4Nagy Ingatlan honlapján.

Dubai Ingatlan Hírek

2008.05.10. 04:15 aNorek

Elindult a LUXURY LIFE - Dubai ingatlanok oldalunk legújabb részlege, a Dubai Ingatlan Hírek. Ez lényegében egy blog, ahol rendszeresen megjelennek majd a Dubai-ból érkező friss hírek, információk, elsősorban ingatlan témakörben. Az új aloldal indulásakor mindössze három cikk található rajta, amelyek a következő címeket viselik: Lesz Legoland Park Dubaiban is, Újabb luxushotel Saadiyat szigetén, Még mindig nincs elég hotel Dubaiban.

A jövőben természetesen számtalan cikk születik még, folyamatosan tájékoztatva a dubai ingatlanpiac legfontosabb híreiről.

Dubai Ingatlan Hírek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4nagy-ingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr43462202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása