Ingatlan

Ingatlanok széles kínálata

Új építésű projektek, kis garzonok egyedülállóknak, családi lakások vagy házak, illetve luxus kategóriás új ingatlanok. Építési és mezőgazdasági telkek, ipari ingatlanok, új és használt lakások, családi házak Dunakeszin. Közvetlen Duna-parti, vagy Duna közeli telkek és házak, szép környezetben, lenyűgöző kilátással! A 4Nagy Ingatlan honlapján.

A 4Nagy.hu story

2008.04.24. 17:37 aNorek

Történetünk évekkel ezelőtt kezdődött. A legelső ingatlan, amit árulni kezdtünk, a későbbi 4Nagy Kft ügyvezetőjének háza volt, vagyis egy új építésű ikerház egyik lakása. Egy egészen egyszerű oldalt építettünk fel hozzá, az akkori tudásunknak megfelelően. Azonban igen nagy részletességgel mutattuk be az ingatlant, szép fényképekkel illusztrálva, például a közeli Duna-part hangulatáról. A weboldal primitívségének ellenére nagyon hamar sikeresen vevőt szereztünk az ingatlanra, megelőzve több komoly ingatlanirodát!

A pozitív élmény hatására úgy döntöttünk, belevágunk az ingatlanközvetítői bizniszbe, ezért rövidesen megalakult a 4Nagy Kft, és elkezdődött a 4nagy.hu weboldal készítése. Ez volt a honlap legelső változata, amely azóta számos teljes átalakítást megélt.

Ahogy a legelső eladott ház, máig sok ingatlanunk dunakeszin található, de természetesen egész Pest-megyében ténykedünk, illetve hosszabb távon gondolkodva országos hálózat kialakítása a célunk. Kiemelt szándékunk a lehető legtöbb új építésű ingatlant (társasházak, lakóparkok, irodaházak, ikerházak) felvenni adatbázisunkba. Ezt azért tartjuk fontosnak, mert ezekre van a leginkább igény. Honlapunk marketingjében a legfőbb elem a Google számára vonzóvá tétel. "Kemény" munkával sikerült a találati listák első oldalára kerülni a legtöbb kiválasztott keresőkifejezésre, és remélhetőleg a jövőben is tovább tudjuk javítani helyezéseinket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4nagy-ingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr57440615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása