Ingatlan

Ingatlanok széles kínálata

Új építésű projektek, kis garzonok egyedülállóknak, családi lakások vagy házak, illetve luxus kategóriás új ingatlanok. Építési és mezőgazdasági telkek, ipari ingatlanok, új és használt lakások, családi házak Dunakeszin. Közvetlen Duna-parti, vagy Duna közeli telkek és házak, szép környezetben, lenyűgöző kilátással! A 4Nagy Ingatlan honlapján.

Startolt a 4Nagy Kft hivatalos blogja

2008.04.23. 11:34 aNorek

dunakeszi ingatlanEz itt a 4Nagy Kft hivatalos blogja, melyben az oldallal kapcsolatos információkat, újdonságokat kívánom publikálni. Továbbá a 4Nagy Kft egyéb weboldalairól is szó esik majd, ezek a Budapestgate.info, és a Dubaiingatlan.com.

A 4nagy.hu egy ingatlan közvetítéssel foglalkozó site, amelyen elsősorban Dunakeszin, Budapesten és Pest környékén található eladó ingatlanok szerepelnek. Új építésű lakások szép számmal akadnak, ami azért fontos, mert tudjuk, hogy ezek a legkeresettebbek. Az oldal népszerűsítését illetően a legfontosabb stratégiánk a SEO (Google-re), melyet relatíve hatékonyan építgetünk, egész jó helyezéseket érünk el bizonyos kulcsszavakra. Jelenlegi design-ja ha jól emlékszem a 4. verzió, legfőbb előnye, hogy már div+css technikával készült, kiemelném még, hogy a külalaknál a szolid, egyszerű, professzionális jellemzőket részesítettem előnyben.

Amikor a Bicskén épülő Budapest Gate International Golf és Country Club lakóingatlanjainak értékesítői megkerestek bennünket partnerségi ajánlatukkal, nagy lelkesedéssel fogtunk neki a budapestgate.info elkészítésének. Az oldalon részletesen mutatjuk be a hamarosan elkészülő hatalmas komplexumot, valamennyi épületével, szolgáltatásával, a golfpályával és lakóingatlanjaival együtt. A "fényűző luxus természetes környezetben" jelmondatot lenyűgöző látványtervek és fényképek, valamint bemutató videók érzékeltetik. A lakások és villák iránt külföldön (többek közt Írországban, Németországban), de hazánkban is jelentős az érdeklődés.

Az egyik nagy közel-keleti ingatlanfejlesztő vállalat magyar munkatársa a golfklubról szóló oldalunk hatására figyelt fel kis cégünkre. A megállapodást követően rövidesen be is élesítettük a dubaiingatlan.com címen elérhető site-ot, mely címének ellenére nem csak Dubai, több közel-keleti ország luxusingatlanjait is bemutatja. Ezek fényűző pompája és eleganciája tükröződik az oldalon.

A 4Nagy Kft teljes csapata nevében szívből ajánlom mindhárom oldalt az ingatlant kereső internetezők figyelmébe.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://4nagy-ingatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr97438433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása